Speciale, extra lange Surprise Surprise met BN’ers

Speciale, extra lange Surprise Surprise met BN’ers

Geschreven door Pieter Jongsma

De laatste uitzending van Surprise Surprise van zaterdag 27 september, gepresenteerd door Henny Huisman en Do, staat geheel in het teken van ‘hartsverhalen’: het vervullen van wensen voor mensen die geconfronteerd zijn met hart- en vaatziekten.

BN’ers als Marco Borsato, Dyanne Beekman en Ferri Somogyi vertellen hun persoonlijke verhaal. Antje Monteiro, Thomas Berge en Jacqueline Govaert treden op. Ook roepen ze de kijkers op donateur te worden van de Hartstichting. De speciale, extra lange aflevering van Surprise Surprise is aanstaande zaterdag om 21.30 uur te zien bij SBS6.

Bekende Nederlanders voor de Hartstichting
Surprise Surprise verrast zoals elke week weer mensen met een bijzonder verhaal. Deze speciale aflevering staat geheel in het teken van hartsverhalen: mooie wensen van mensen die te maken hebben gehad met hart- en vaatziekten. Daarnaast delen bekende Nederlanders in Surprise Surprisehun persoonlijke verhaal met de kijkers om het belang van het werk van de Hartstichting onder de aandacht te brengen. Marco Borsato vertelt openhartig over de TIA waar hij door overvallen werd en Ferri Somogyi verloor zijn broer op jonge leeftijd aan een hartstilstand. Antje Monteiro zingt samen met haar dochter Romy een gevoelig duet voor haar zus die overleed aan een hersenbloeding.

Actieweek, Dress Red Day en donateurs
Surprise Surprise beleeft haar vijfde en laatste aflevering in de actieweek van de Hartstichting. Zo is het zaterdag ook Dress Red Day. De presentatoren van de andere SBS6 programma’s zoals Beat it, Hart van Nederland en Rob’s Grote Tuinverbouwing zullen allemaal rode kleding dragen. Ook de zendervormgeving is hier zaterdag speciaal op aangepast, zo kleurt het 6-logo rood en worden er rode bumpers ingezet. In deze uitzending van Surprise Surprise krijgt Henny naast Do de rol van presentator en roepen ze de kijker op donateur te worden. Airen begeleidt het belpanel met BN’ers en geeft live de stand van zaken door tijdens de uitzending. In Hart van Nederland maakt Airen rond 23:15 uur de eindstand van het aantal donateurs bekend.

Surprise Surprise
De speciale aflevering van Surprise Surprise in samenwerking met de Hartstichting: 27 september om 21:30 bij SBS6

Surprise Surprise wordt geproduceerd door I Care Producties / IDTV