Patty Brard wil grotere bruiloft als SBS6-soap doorgaat

Patty Brard wil grotere bruiloft als SBS6-soap doorgaat

Geschreven door Daniël Schalk

Patty Brard gaat de huwelijksplannen van haar bruiloft uitbreiden als SBS6 beslist om een soap over de voorbereidingen te maken, dat zegt de presentatrice in Weekend. Het huwelijk van Patty en haar toekomstige man vindt plaats op 26 september op Ibiza. “Als SBS6 de soap wil uitzenden, zal het automatisch groter worden. Dat is logisch, zij gaan dan ook een hoop regelen. Daar hebben Antoine en ik helemaal geen tijd voor. Binnen nu en twee weken moet er meer duidelijk zijn. En als de soap niet doorgaat, doen we het misschien heel klein.”

Met een kleine bruiloft zou Brard ook vrede hebben, “We hebben een verblijf in een prachtig huis van vrienden cadeau gekregen voor één week. Misschien gaan we daar wel met een klein, intiem clubje vrienden en familie naartoe.”, zegt de tv-diva.

Het zou ook kunnen dat het huwelijk tóch plaatsvindt in haar woonplaats Amstelveen, “Een goede vriend van ons heeft een fantastisch restaurant om de hoek van het stadhuis. Dan varen we zo van het gemeentehuis naar de aanlegsteiger van dat restaurant en dan ben ik ook helemaal gelukkig.”

Er wordt hoe dan ook getrouwd zegt Patty in het tijdschrift, “Jaaa, natuurlijk. We kunnen er nu niet meer onderuit. Trouwens, dat wil ik ook helemaal niet. Ik heb er zin in!” Binnen nu en twee weken zullen we weten of SBS6 een soap gaat maken rondom het huwelijk van de SBS6-presentatrice.