Melisa Schaufeli door naar halve finale Sterren Springen

Melisa Schaufeli door naar halve finale Sterren Springen

Geschreven door Pieter Jongsma

Zojuist werd bij Shownieuws bekendgemaakt dat Melisa Schaufeli de meeste stemmen heeft ontvangen van de kijkers en door gaat naar de halve finale van Sterren Springen.

Na de jump-off afgelopen zaterdag bleven Regilio Tuur en Melisa Schaufeli over, de kijkers konden een week lang hun stem uitbrengen. Melisa, die momenteel zonder badkleding te bewonderen is in Playboy, heeft met een ruime meerderheid gewonnen. Maar liefst 71,9% van de stemmen ging naar Melisa, hierdoor is ze op zaterdag 19 april naast Koen Verweij, Lucia Rijker en Joey Spaan te zien in de halve finale van Sterren Springen. 

Morgen nieuwe spetterende show
Morgen nemen in de zaterdagavondshow acht nieuwe deelnemers het tegen elkaar op om een plekje te bemachtigen in de halve finale. Om 20:00 uur is bij SBS6 te zien hoe Marijke Helwegen in het water plonst -en er al dan niet weer uitkomt, of Jeffrey Wammes net zo goed is op de duikplank als op de rekstok, of Peter Jan Rens zijn hoogtevrees trotseert en of we Andy van der Meijde in de halve finale naast zijn Melisa kunnen gaan bewonderen. Ook Nathalie Makoma, Dave Roelvink, Britt Dekker en Anna Alicia Sklias laten morgen na wekenlange training hun sprong in het diepe zien.

De wijze van jureren is morgen hetzelfde als bij de eerste show. Nadat iedereen heeft gesprongen gaan twee van de acht springers direct door naar de halve finale, twee vallen er direct af en vier springers mogen nog één keer alles uit de kast halen in de jump-off, om zo in de race te blijven voor de halve finale. Twee springers kunnen een week lang hun best doen om zo veel mogelijk stemmen van de kijkers thuis binnen te halen voor een halve finaleplek. Op vrijdag 18 april maakt Shownieuws wederom bekend wie van deze twee kandidaten de meeste stemmen ontvangt en alsnog een plekje in de halve finale heeft weten te veroveren.

Sterren Springen wordt geproduceerd door Eyeworks.

Sterren Springen
Zaterdagavond om 20.00 uur bij SBS6