Nieuw seizoen Exotische Liefde bij SBS6

Nieuw seizoen Exotische Liefde bij SBS6

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Dansen met een jonge vlam in de Dominicaanse Republiek, de ware zoeken in de Filipijnen of je grote liefde redden uit Singapore. Het komt allemaal voorbij in een nieuw seizoen Exotische Liefde. Het tweede Nederlandse seizoen van Exotische Liefde, start op maandag 14 april om 21:30 bij SBS6.

Ook dit maal zoeken hoopvolle Nederlanders de liefde in verre landen. De Filipijnen, Costa Rica, Cuba en Brazilië is een kleine greep uit de landen die voorbijkomen. Maar alleen liefde blijkt niet altijd genoeg te zijn. Cultuurverschillen, maar ook praktische zaken staan soms het ware geluk in de weg. Verschillende koppels worden gevolgd tijdens hun liefdesperikelen in het buitenland en terug in Nederland. 

Wim & Broes
Een van de Nederlanders op zoek naar de liefde is Høker Wim. De 56-jarige Brabantse buschauffeur is dol op Filipijnse vrouwen. Na drie stukgelopen relaties denkt hij de ware te hebben gevonden in de 28-jarige Mystika. Eenmaal in Nederland neemt hij haar direct mee naar een concert van zijn andere grote liefde: de band Normaal. Wim's levensmotto is niet voor niets "No risk, no champagne." Broes is een 72-jarige handelaar in oldtimers. In Cuba heeft hij de 28-jarige Dianelis leren kennen. Dianelis lijkt sprekend op de jeugdliefde van Broes en hij is meteen verliefd. De liefde is gelukkig wederzijds. Nadat ze elkaars thuisland hebben bezocht, is Broes klaar voor de volgende stap in hun relatie: trouwen. Dit seizoen zien we ook een aantal oude bekenden uit het vorige seizoen terug. Waaronder Peter en zijn Marita, die elkaar weerzien op Schiphol nadat ze vier maanden eerder was teruggestuurd naar de Filipijnen. Na vier maanden sluit ze Peter en hun 9 maanden oude baby Gerritje weer in de armen.

Exotische Liefde
Vanaf maandag 14 april bij SBS6